Συμμετοχή Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Α΄ Αθήνας, κ. Σ. Κουβέλη, στις εργασίες του συνεδρίου για τους υδάτινους πόρους και τη διαχείριση τους: «Regional Conference on Advancing Non – Conventional Water resources Management in the Mediterranean (NCWRM)» (14/09/11,

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Αθήνας κ. Σπύρος Κουβέλης θα συμπροεδρεύσει, στην 5η συνεδρία με θέμα «What is the role of Corporate Social Responsibility for advancing NCWRM» στο πλαίσιο του «Regional Conference on Advancing Non – Conventional Water Resources Management in the Mediterranean» (Περιφερειακό συνέδριο σχετικά με την ανάπτυξη μη συμβατικών μεθόδων διαχείρισης των υδάτινων πόρων στη Μεσόγειο), που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο  Hilton.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Global Water Partnership, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Σπ. Κουβέλης έχει μακρά εμπειρία στα θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων από την προϋπηρεσία του στη Γραμματεία της Σύμβασης Ραμσάρ και το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το περιβάλλον (UNEP) πριν την εκλογή του το 2007.
Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Slider by webdesign