ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ «11η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓEΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤIΚΟΤΗΤΑ» (Βουκουρέστι, 08.06.2011)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ «11η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓEΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤIΚΟΤΗΤΑ»  

(Στοκχόλμη, 30/09- 01/10/2011)

 

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄Αθήνας Σπύρος Κουβέλης θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη όπου θα συμμετάσχει στην «11η Διακοινοβουλευτική Διεθνή Συνάντηση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα» με θέμα «100 parliamentarians for high renewables and high energy efficiency in Europe».

Η διεθνής συνάντηση έχει ως κύριο αντικείμενο την επίτευξη των Ευρωπαϊκών και Εθνικών στόχων για το 2020 όσον αφορά στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Η συνάντηση γίνεται σε συνεργασία με το Σουηδικό Κοινοβούλιο και το Σουηδικό Υπουργείο Βιομηχανίας, Ενέργειας και Επικοινωνίας.

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Slider by webdesign