Ο Σπύρος Κουβέλης στο Διεθνές Συμπόσιο για το νερό και τους υγροτόπους στη Μεσόγειο «Από το Grado στο Agadir: Τα επόμενα 20 χρόνια» (6-8 Φεβρουαρίου 2012, Μαρόκο)

Ο Σπύρος Κουβέλης στο Διεθνές Συμπόσιο για το νερό και τους υγροτόπους στη Μεσόγειο «Από το Grado στο Agadir: Τα επόμενα 20 χρόνια» (6-8 Φεβρουαρίου 2012, Μαρόκο)

Ο Σπύρος Κουβέλης συμμετέχει από σήμερα 6 Φεβρουαρίου, ως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012, στο Διεθνές Συμπόσιο για το νερό και τους υγροτόπους στη Μεσόγειο «Από το Grado στο Agadir: Τα επόμενα 20 χρόνια».

Διοργανωτές είναι η Συνθήκη Ramsar μαζί με την Μεσογειακή πρωτοβουλία MedWet, και η Ανώτατη Επιτροπή για το Νερό, τα Δάση και την ερημοποίηση του Μαρόκο (High Commission for Water, Forests and Fight against Desertification of Morocco).

Συμμετέχουν επίσης η Διεθνής Ένωση για την Προστασία της Φύσης – IUCN, το BirdLife International, το Wetlands International, το WWF International, και το ερευνητικό ίδρυμα Tour du Valat.

Στόχος του συμποσίου είναι να γίνει μια ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης για το νερό και τους υγροτόπους στη Μεσόγειο, καθώς και να επανεκτιμηθούν οι νέες προκλήσεις και σχεδιασμοί για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Κουβέλης διετέλεσε συντονιστής της Μεσογειακής Πρωτοβουλίας MedWet από το 2001 μέχρι το 2007, και ως επικεφαλής του παν-Μεσογειακού δικτύου της Συνθήκης Ραμσάρ με παρουσία σε 25 χώρες, συντέλεσε στην θεσμική κατοχύρωση του και την ανάπτυξη ενός σημαντικού προγράμματος δραστηριοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα των διοργανωτών:
http://agadir2012.medwet.org/

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Τύπος & ΜΜΕ

Slider by webdesign