Η τρίτη δενδροφύτευση την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Βύρωνα. Ας είμαστε όλοι εκεί!

 
Ο Τομέας Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή των πολιτών στην προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος σας ενημερώνει για τις αναδασώσεις που θα πραγματοποιηθούν το μήνα Νοέμβριο στην Αττική και σας καλεί να δώσετε το παρόν!
•    Η πρώτη δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι στα Τουρκοβούνια σε μία έκταση 300 στρεμμάτων. Τα σημεία συνάντησης έχουν ήδη οριστεί ως εξής: Σημείο συνάντησης 1: Διασταύρωση Γαλατσίου και Βεΐκου – Γαλάτσι. Σημείο συνάντησης 2: Είσοδος άλσους Βεΐκου. Η συνάντηση θα γίνει στις 10 π.μ. Θα φυτευτούν 10.000 δέντρα.
•    Η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου στα Καλύβια. Σημείο συνάντησης: Δημαρχείο Καλυβίων – Αθηνών και Ρ. Φεραίου. Ώρα συνάντησης: 10.00 π.μ. Θα φυτευτούν 15.000 δέντρα.
•    Η τρίτη δενδροφύτευση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, στο Βύρωνα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ). Σημείο συνάντησης: Περιφερειακή Κατεχάκη – Είσοδος στρατοπέδου Σακέτα – Δήμος Βύρωνα. Ώρα συνάντησης: 10 π.μ.. Θα φυτευτούν ακόμη 15.000 δέντρα.

Οι αναδασώσεις αποτελούν πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ, της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής και των όμορων με τις αναδασωτέες εκτάσεις δήμων.
Συμμετοχή στη δεντροφύτευση την ερχόμενη Κυριακή στο Γαλάτσι έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι σύλλογοι: Κρητών, Θεσσαλών, Ηπειρωτών, δασολόγων και γονέων Γαλατσίου, η κίνηση πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, οι φίλοι του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης", ομάδες επιστημόνων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην δενδροφύτευση θα συμμετέχουν επίσης σύλλογοι από τους γειτονικούς δήμους Αθηναίων και Ψυχικού.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Uncategorized

Slider by webdesign