Ο Σπ. Κουβέλης και ο τομέας Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή στη μεγαλύτερη αναδάσωση των τελευταίων ετών στις 25 Ιανουαρίου

Τομέας Περιβάλλοντος  – Πρόσκληση

ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΟΡΟΣ 25/1/2009 – ΔΑΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ των τελευταίων ετών.


Ο Σπύρος Κουβέλης και ο Τομέας Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή στη μεγαλύτερη αναδάσωση των τελευταίων ετών η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 25/01 στο Πεντελικό όρος. Στόχος είναι να φυτευτούν 40.000 δέντρα στο πρώην δάσος του Κοκκιναρά στην Κηφισιά που καταστράφηκε από την πυρκαγιά του 2007.

Το σχεδιασμό της δράσης έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Πεντελικού όρους στον οποίο συμμετέχουν 22 δήμοι και κοινότητες οι οποίοι συνορεύουν με το βουνό. Ο Σύνδεσμος έχει μεριμνήσει για τη συντήρηση των δενδρυλλίων κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Θεωρώντας ότι η συμμετοχή των πολιτών και των συλλογικών φορέων στην προστασία του περιβάλλοντος είναι υψίστης σημασίας, σας καλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να εποικοινωνήσετε με τον Τομέα ώστε το δυνατόν συντομότερο να ενημερώσουμε τους διοργανωτές για τον κατά προσέγγιση αριθμό των συμμετοχόντων από πλευράς μας. Ο Σύνδεσμος έχει ζητήσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2009 το αργότερο να έχει λάβει τις προτάσεις συμμετοχής ώστε να αποστείλει λεπτομερές οργανωτικό σχέδιο για την Δενδροφύτευση.


Γνωρίζοντας τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες των μελών του κόμματος, πιστεύουμε πως η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μας σε ανάλογες εκδηλώσεις ενισχύει την πολιτική του κινήματος στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Uncategorized

Slider by webdesign