Ψηφοφορία για τα ετήσια βραβεία του συνεδρίου «Βραβεία CEO & CSR 2009»

Στο πλαίσιο του συνεδρίου CEO & CSR 2009: Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο "New Deal", που διοργανώνει η Money Conferences σε αποκλειστική συνεργασία με τη EuroCharity, που θα πραγματοποιηθεί στο Athenaeum InterContinental στις 7 Μαΐου 2009, θα απονεμηθούν τα ετήσια βραβεία του συνεδρίου «Βραβεία CEO & CSR 2009».

Οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν α) από τα αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, β) τη γνώμη της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί για τη διεξαγωγή της διαδικασίας και γ) τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας που θα εκπονηθεί για λογαριασμό της Money Conferences σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών ALCO, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε στελέχη επιχειρήσεων.

Η ειδική επιτροπή η οποία έχει συσταθεί για τη διεξαγωγή της διαδικασίας επιλογής νικητών για τα «Βραβεία CEO & CSR 2009» απαρτίζεται από τους:

  • κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτής, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων
  • κ. Σπύρος Κουβέλης, Βουλευτής, Περιβαλλοντολόγος, Μέλος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, Εθνικός Συντονιστής GLOBE Europe
  • κ. Γρηγόρης Πραστάκος, Καθηγητής, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
  • κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Γενικός Διευθυντής, Money Conferences
  • κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος, EuroCharity
  • κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος, EuroCharity
  • κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ALCO Α.Ε.

Προκειμένου να ψηφίσετε μπορείτε να επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα της EuroCharity και να πατήσετε στο banner Βραβεία CEO & CSR 2009 που βρίσκεται στην ενότητα Δημοσκοπήσεις ή να πατήσετε απευθείας το σύνδεσμο http://www.eurocharity.org/surveys/survey_csr_2009/intro.php .

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Uncategorized

Slider by webdesign