Συνέντευξη στο «ΚΑΝΑΛΙ-1» του Πειραιά και στον δημοσιογράφο Νίκο Πουρσινό

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: U-2 και «In the name of love», ένα τραγούδι για τον Μάρτιν Λούθορ Κίνγκ. Να υποδεχθούμε έτσι και να καλημερίσουμε τον κ. Σπύρο Κουβέλη, βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Καλή σας μέρα κ. Κουβέλη.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Καλημέρα σας. Με τιμάει η εισαγωγή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας αρέσουν οι U-2;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είσαστε απ΄ τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ. Σας έχουμε βέβαια φιλοξενήσει και άλλη φορά στην εκπομπή μας και το είχαμε πει, με τα οποία προσπαθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δείξει ότι υπάρχει ανανέωση και σε στελεχιακό προσωπικό, αν θέλετε να χρησιμοποιήσω τη λέξη προσωπικό.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Να τα καταφέρουμε σε αυτό, αυτό είναι το βασικό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το ελπίζουμε όλοι, για όλα τα κόμματα θα προσέθετα εγώ.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Έτσι ακριβώς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κουβέλη, αν και ήδη ο ομιλών επιχειρηματολόγησε στην εκπομπή τις προηγούμενες μέρες ότι «όλα τα έχει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε», εννοώντας ότι δεν είναι του παρόντος η συζήτηση και μάλιστα με τηλεοπτικούς όρους, για την πυρηνική ενέργεια, άλλα είναι τα προβλήματα, θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας γι? αυτό το ζήτημα, την πυρηνική ενέργεια, αρχίζοντας όμως θα παρακαλούσα εγώ απ? την υπόθεση του Κιότο.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Πολύ ευχαρίστως να τα πάρουμε με τη σειρά. Η υπόθεση του Κιότο είναι μία εθνική ντροπή κατά τη γνώμη μου και λέω τον όρο ντροπή , καταλαβαίνοντας την βαρύτητά του , γιατί το να είναι η χώρα μας η πρώτη  που βρίσκεται καταδικασμένη από το Συμβούλιο Επιμόρφωσης των Ηνωμένων Εθνών για το πρωτόκολλο του Κιότο και στην πράξη να εξαιρείται από τους μηχανισμούς του πρωτοκόλλου μέχρις ότου διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι πολύ βαρύ, είναι ένα εθνικό ρεκόρ που δυστυχώς μας ντροπιάζει.

Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, γιατί οι προειδοποιήσεις από τους ελεγκτές των Ηνωμένων Εθνών και από τον κ. Δήμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  ξεκίνησαν μεν φέτος τον Ιανουάριο, αλλά η αφετηρία τους ήταν πέρυσι τον Απρίλιο η Μάιο που ήρθαν οι ελεγκτές των Ηνωμένων Εθνών και είπαν να προσέξουμε, γιατί τώρα που σταματάει η συνεργασία με την ομάδα του Αστεροσκοπείου και με την οποία δεν είχαν εκφράσει καμία απολύτως διαφωνία, πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε εδώ, γιατί έχει πει πολλά και διάφορα το ΥΠΕΧΩΔΕ και ο κ. Σουφλιάς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κατά του κ. Λάλα.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Κατά του κ. Λάλα ότι, τα προβλήματα ήταν αυτά. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι ότι τα προβλήματα δεν ήταν αυτά. Το πρόβλημα ήταν, ότι δεν υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης και καταγραφής μετά τον Απρίλιο του 2007, οπότε και έληξε η σύμβαση με το Αστεροσκοπείο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κουβέλη, επειδή το Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων έχει κατακλύσει τις εφημερίδες αυτό τον καιρό με ολοσέλιδες πληρωμένες φυσικά καταχωρήσεις και με κεντρικό τίτλο, θα το έχετε δει υποθέτω, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αποβληθεί από το πρωτόκολλο του Κιότο, τι θα λέγατε γι΄αυτό;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η αντίδρασή μου γι? αυτό ήταν σφοδρότατη. Χαρακτήρισα θεσμικό ολίσθημα και κατάχρηση εξουσίας αυτό που έκανε ο κ. Σουφλιάς με αυτή την καταχώρηση, γιατί δεν λέει την αλήθεια. Είπε δηλαδή, ότι κάποιες χώρες δεν είναι στο Κιότο και ανάφερε τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, που είναι χώρες που έχουν υπογράψει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η Ρωσία αν θυμάμαι καλά το 2004.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Το 2004 και η Κίνα και η Ινδία το 2002. Είναι ανακριβές και  ντροπή για το Υπουργείο  Περιβάλλοντος, να μην γνωρίζει ότι χώρες – και δε μιλάμε για χώρες όπως  τα νησιά Σολομώντα, που δεν τα ξέρει σχεδόν κανείς- μιλάμε για τρεις πολύ σημαντικές χώρες και με σημαντικό ρόλο στο θέμα των κλιματικών αλλαγών, είναι εκτός Κιότο!  Κανονικά δηλαδή, θα μπορούσαν να προβούν, έως και σε  διάβημα οι πρεσβείες αυτών των χωρών. Από εκεί και πέρα, αναφέρει ότι δεν έχουμε καταδικαστεί. Μα, έχουμε μία απόφαση που λέει ξεκάθαρα στο πρώτο εδάφιο, ότι η Ελλάδα κρίνεται ότι δεν είναι σύμφωνη με τις υποχρεώσεις της στο πρωτόκολλο του Κιότο. Αν αυτό δεν είναι καταδίκη, τι είναι;

Θεωρώ ότι, το να βγαίνει το Υπουργείο με μια πληρωμένη καταχώρηση, που κακά τα ψέματα έχει στοιχίσει πολλά λεφτά, αν υπολογίσετε ότι καθεμία απ? αυτές τις καταχωρήσεις στοιχίζει τουλάχιστον 10.000 €, γιατί μιλάμε για ολοσέλιδη τετραχρωμία, δεν ξέρω σε πόσες εφημερίδες καταχωρήθηκε, κατέθεσα μάλιστα ερώτηση χθες στη Βουλή γι? αυτό, για να μάθουμε πόσο στοίχισε, σε πόσες εφημερίδες πήγε και από που προήλθαν οι πόροι γι΄αυτή την καταχώρηση, έχουν διασπαθιστεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ,  για να προβάλει το ΥΠΕΧΩΔΕ  κάποιες θέσεις, που δεν είναι αληθείς  και γι? αυτό δεν έχουν περάσει στον Τύπο.

Αυτό είναι απαράδεκτο, κατά τη γνώμη μου. Απαράδεκτο και θα έπρεπε με τα ίδια χρήματα να  ανακοίνωνε, αν ήθελε ο κ. Σουφλιάς, πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αλλά κα να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα γι΄αυτό που έγινε. Όχι να προσπαθεί να πείσει για θέματα, τα οποία όλοι ξέρουμε πλέον, ότι  είναι αναληθή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κουβέλη, οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, εννοώ του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές του θητείες για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχουν;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Για το συγκεκριμένο ζήτημα όχι. Και ξέρετε, πιθανώς να  έχετε παρακολουθήσει τις απόψεις  μου,  δεν φοβάμαι να πω για πράγματα τα οποία έχει κάνει λάθος το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, ότι έχουμε εμείς ευθύνη. Όμως, εδώ δεν υπάρχει ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ  στη συνεργασία, που είχε τότε με το Εθνικό Αστεροσκοπείο, έδινε αξιόπιστα στοιχεία. Και να διευκρινίσω ότι, ο τρόπος υπολογισμού στον οποίο έχει αναφερθεί ο κ. Σουφλιάς, είναι κάτι το οποίο πάντα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για άλλες χώρες, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και λύνεται με μία πολύ απλή τεχνική συνεργασία ανάμεσα στη γραμματεία και την αντίστοιχη χώρα.

Αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα και γι? αυτό, ότι ισχυρίζεται  ο κ. Σουφλιάς προσπαθώντας να επιρρίψει ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ, είναι αναληθές. Και δεν πρέπει να χειριζόμαστε τόσο σοβαρά πράγματα με τέτοιο τρόπο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να πάμε σε ένα άλλο θέμα πριν περάσουμε καν στο ζήτημα της πυρηνικής ενέργειας, επειδή όντως δεν είστε ο καθ? ύλην ίσως αρμόδιος γι? αυτό, έχει όμως σαφέστατα μία οικολογική διάσταση αυτή η ιστορία. Μιλώ για τις πυρκαγιές της Πελοποννήσου και το πέραν αυτής της ιστορίας που φτάνει μέχρι φέτος, με όλα αυτά τα δυστυχώς αλγεινά που έχουμε δει να γίνονται και έχουμε το Δήμαρχο της Ζαχάρως τον κ. Χρονόπουλο, ο οποίος βγαίνει στις τηλεοράσεις και αποκαλεί στελέχη του κόμματός σας «κοπρόσκυλα», αυτή ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ευτυχώς δεν τον έχω ακούσει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ευτυχώς δεν τον έχετε ακούσει. Δυστυχώς θα έλεγα εγώ για το κόμμα σας, θεωρείται ότι ο κ. Χρονόπουλος έχει υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Έχετε κάποιο σχόλιο πολιτικό γι? αυτό; Επειδή σας είπα ότι εμμέσως εμπλέκεστε εσείς, δεν είναι της αρμοδιότητάς σας κάτι τέτοιο.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ο καθένας κρίνεται απ? αυτά που κάνει και λέει. Δεν θέλω να κάνω προσωπικό σχόλιο για τον κ. Χρονόπουλο, αλλά νομίζω ότι ένας εκλεγμένος πολιτικός άντρας,  μιλώντας τόσο απαξιωτικά  για ανθρώπους, που προέρχονται απ? το κόμμα που τον στήριξε και κάνοντας τέτοιες σκιώτατες δηλώσεις, δεν τιμά τον ίδιο …. αν και ξέρετε ότι, στις δημοτικές εκλογές πολλοί φοράνε τον μανδύα ενός κόμματος, με το οποίο λένε ότι εκλέγονται και ότι υποστηρίζουν…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν θα ήταν λογικό να περιμένουμε ότι ο κ. Χρονόπουλος θα είχε ήδη κληθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματός σας για να δώσει τουλάχιστον εξηγήσεις;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Κοιτάξτε, όπως, πολύ σωστά, λέτε,  είμαι αναρμόδιος να σας πω..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είστε πολιτικό στέλεχος.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η προσωπική μου γνώμη σαν πολιτικός, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Θα πρέπει ο ίδιος να καταλάβει το βαρύ ολίσθημα του. Ωστόσο, σας επαναλαμβάνω ότι, δεν άκουσα τη δήλωσή του, το παίρνω όπως μου το λέτε εσείς και θεωρώ ότι, ο ίδιος κάνει ζημιά στον εαυτό του και στην πολιτική.

Επειδή δεν γνωρίζω το θέμα, δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι? αυτό. Απλώς πρέπει να πω ότι, για μένα τέτοια φαινόμενα είναι απολύτως θλιβερά. Απολύτως θλιβερά και λυπάμαι που ο κ. Χρονόπουλος δεν έχει καν το πολιτικό ήθος να εκφράζεται,  τουλάχιστον πιο αξιοπρεπώς, απευθυνόμενος σε άτομα, οποιουδήποτε – και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ –  πολιτικού χώρου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρέπει να σας πω ότι και οι χθεσινές εφημερίδες το είχαν σχολιάσει αυτό το θέμα το συγκεκριμένο.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό όμως, που αφορά στην υπόθεση των πυρόπληκτων. Για τον κ. Χρονόπουλο, αλλά και για την κυβέρνηση, το κυρίως θέμα για τα πυρόπληκτα, δεν είναι να κάνουν χαρακτηρισμούς, γιατί εγώ έτυχε να είμαι την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα στην περιοχή και μπόρεσα στον λίγο χρόνο που είχα, να κάνω μία μίνι περιοδεία, μια βόλτα ουσιαστικά στην περιοχή, όπου είδα ότι, τα μέτρα  ανακούφισης των πυρόπληκτων αλλά και τα μέτρα προστασίας από προβλήματα κατολισθήσεων κλπ., έχουν προχωρήσει ελάχιστα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Και μάλιστα θυμίζω ότι ο κ. Μολυβιάτης, Πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, έστειλε στη Βουλή και διανεμήθηκε σε όλους τους βουλευτές και ευρωβουλευτές, σημείωμα, στο οποίο έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι, από τα 168 εκατομμύρια που μαζεύτηκαν στο ταμείο, μόνο 16, 17εκατ. διατέθηκαν, θέτοντας ευθέως το πρόβλημα τι μέλλει γενέσθαι. Καλό θα ήταν λοιπόν, όλοι να πιέζουν προς την κατεύθυνση να δοθούν τα χρήματα στους πυρόπληκτους, ώστε λυθούν τα προβλήματα και να μην προβαίνουν σε τέτοιου είδους βδελυρές δηλώσεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Περνώντας στο ζήτημα της πυρηνικής ενέργειας κ. Κουβέλη, να ξεκινήσω ρωτώντας σας για το αντεπιχείρημα που προβάλλεται στο ζήτημα των πυρηνικών εργοστασίων. Λένε πολλοί, εντάξει, δε θα συμφωνήσουμε ότι είναι πράσινη η πυρηνική ενέργεια και δεν είμαστε υπέρ αυτής της άποψης, πλην έχουμε δίπλα μας χώρες στα Βαλκάνια, όπως η Βουλγαρία, με το Κοζλοντούι και έχουμε και χώρες όπως η Αλβανία, οι οποίες σκέπτονται να προχωρήσουν σε ίδρυση πυρηνικών εργοστασίων. Πως απαντάτε σε αυτό το αντεπιχείρημα;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Θα σας πω γι΄αυτό το αντεπιχείρημα και ήταν για μένα ένας βασικός λόγος, για τον οποίο είπα ότι, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση ο Υπουργός Περιβάλλοντος της δικής μας χώρας, να κάνει  τέτοια δήλωση. Γιατί, τη στιγμή που εμείς περικυκλωνόμαστε, από σχέδια χωρών να εγκαταστήσουν πυρηνικούς αντιδραστήρες και μάλιστα πολύ κοντά στα δικά μας σύνορα, πχ η Τουρκία, δεν θέλει να βάλει έναν αντιδραστήρα κοντά στην Αγκυρα, αλλά στο «Ακουγιού», που είναι δίπλα στα δικά μας νησιά, πρέπει εμείς να έχουμε μία ξεκάθαρη γραμμή ότι, δεν είμαστε υπέρ της πυρηνικής ενέργειας και έτσι να έχουμε επιχειρήματα απέναντι σε αυτές τις χώρες, ότι εμείς διατηρούμε τη χώρα μας αποπυρηνικοποιημένη – και για ειρηνικούς λόγους – και άρα, δε δεχόμαστε να τοποθετηθούν στα σύνορά μας. Καταλαβαίνετε ότι, με τη δήλωση του κ. Σουφλιά, αυτό το επιχείρημα αποδυναμώνεται πάρα πολύ και ουσιαστικά ανοίγει τις ορέξεις  εντός  και εκτός χώρας,  για να πουν ότι  η Ελλάδα το συζητάει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε, τίθεται ένα ζήτημα όπως σας ακούω να το λέτε, ότι πραγματικά εμείς μπορεί να μη δεχθούμε και δε νομίζω ότι και οι Έλληνες πολίτες είναι έτοιμοι να δεχθούν κάτι τέτοιο.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντός ελληνικού εδάφους, αλλά τίθεται σαφώς ένα ζήτημα που άπτεται και της εξωτερικής πολιτικής, το πώς, με ποια μέσα θα μετέλθουμε του προβλήματος με τις διπλανές μας χώρες, οι οποίες είτε (περίπτωση Βουλγαρίας) διαθέτουν πυρηνικούς αντιδραστήρες και μάλιστα πεπαλαιωμένης τεχνολογίας, είτε χώρες (όπως Τουρκία ή Αλβανία) οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν.

Έχουμε, πιστεύετε εσείς, ασκηθεί στο να είμαστε αποτελεσματικοί στην εξωτερική μας πολιτική σε τέτοια γεγονότα, απέναντι σε τέτοια θέματα;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Νομίζω, ότι υπάρχει περιθώριο να το κάνουμε πολύ καλύτερα, ξεκινώντας από κάτι άλλο που έχει πολύ μεγάλη σημασία επίσης, ότι  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικά στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, οι πιέσεις από το πυρηνικό λόμπι είναι πάρα πολύ μεγάλες, γιατί υπάρχουν και μεγάλες χώρες, όπως είναι η Γαλλία, που προΐσταται όλης αυτής της προσπάθειας , πιέζοντας  για την πυρηνική ενέργεια.

Εκεί θα έπρεπε πάλι σαν χώρα που έχουμε μία θέση, αν θέλουμε να εκφράζουμε και το κοινό αίσθημα και την άποψη του λαού μας, που όπως είπατε πολύ σωστά είναι εναντίον της πυρηνικής ενέργειας, θα έπρεπε  όλες οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, να έχουν μια ξεκάθαρη θέση, απέναντι στην πυρηνική ενέργεια.

Η δική μας ομάδα γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι έχει ξεκάθαρη θέση. Θα είναι καλό και οι υπόλοιπες ομάδες και αναφέρομαι ιδίως η Νέα Δημοκρατία, που έχει  κάποιες θέσεις θολές , να επιχειρηματολογήσουν  και σε αυτό το επίπεδο, δίνοντας  τον αγώνα τους, εναντίον της ευρείας χρήσης της πυρηνικής ενέργειας.

Αυτό θα ήταν ένα μέτρο για την εξωτερική πολιτική. Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ρωτήσαμε το Υπουργείο Εξωτερικών και μας απάντησε, ότι παρακολουθούν με προσοχή, αλλά μπαίνουν θέματα εθνικά και η κάθε χώρα αποφασίζει τι θέλει.

                        Θα προτιμούσα η απάντηση να ήταν λίγο πιο ισχυρή. Ότι, θα παρέμβουμε στα μέτρα που μπορούμε, παίρνοντας μέρος  σε  διεθνείς οργανισμούς, έτσι ώστε, να επηρεάσουμε αυτή την ατζέντα. Και βλέπετε, εδώ είναι που συνδέονται τα πράγματα μεταξύ τους, γιατί όταν έχεις χάσει την αξιοπιστία σου, στο επίπεδο του Κιότο, ουσιαστικά αποδυναμώνεσαι σε  τέτοιου είδους  διεθνείς  συζητήσεις, έτσι δεν είναι;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αντιλαμβάνομαι τι λέτε. Κλείνοντας και πριν σας ευχαριστήσω και σας καλημερίσω κ. Κουβέλη πρόκειται ίσως να δούμε από το κόμμα σας κάποιου είδους εκστρατεία, αρχομένου του θέρους για να το πω έτσι, σε σχέση με τις ακτές τόσο όσον αφορά το καθαρά περιβαλλοντικό μέρος και της καθαριότητας μέσα σε αυτό, όσο και στο ζήτημα των ακτών των ελεύθερων για τους πολίτες;

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Το ζήτημα των ελεύθερων χώρων γενικώς για τους πολίτες, είτε μιλάμε για πάρκα, είτε για περιοχές που δεν πρέπει να χτιστούν , όπως τη θέση που πήραμε, για το πάρκο του Ελληνικού,  για τις ακτές κλπ. είναι το κυρίως θέμα της  περιβαλλοντικής μας πολιτικής. Κατά συνέπεια, το συζητάμε αυτές τις μέρες και θα δείτε τις πρωτοβουλίες μας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εννοώ αν θα δούμε κάτι πλην απλών δηλώσεων.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ:  Όπως ξέρετε, δεν κάνουμε μόνο δηλώσεις, αλλά, οι δηλώσεις μας καθημερινά μετουσιώνονται σε πράξεις, έξω, δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματά του, στην κοινωνία, αλλά και μέσα στη Βουλή, με κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρεμβαίνοντας και ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση. Αυτά – και άλλα πολλά – είναι τα επίπεδα, στα οποία είμαστε καθημερινά παρόντες.  Σύντομα όμως, θα δείτε και άλλες πρωτοβουλίες καθώς  και δράσεις μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα γι΄αυτή μας την συνομιλία κ. Κουβέλη.

Σ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Εγώ σας ευχαριστώ. Καλή σας μέρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλή σας μέρα.
 

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Ετικέτες:
Κατηγορία: Τύπος & ΜΜΕ

Slider by webdesign