ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση

ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία

η πρώτη εκδήλωση

Γιατί η δημιουργία και η δουλειά είναι πολιτισμός

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης, η πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας Greeks Can!” που γίνεται με πρωτοβουλία του Σπύρου Κουβέλη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.

Ο Δρ. Θανάσης Κωνσταντόπουλος (ερευνητής, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΤΑ) έκανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την Οικονομία του Υδρογόνου (Η2) και των ανανεώσιμων καυσίμων από ήλιο, νερό και CO2, αναφερόμενος στο Ελληνικό πρόγραμμα Hydrosol, το οποίο έχει βραβευτεί με το  Πανευρωπαϊκό Βραβείο Descartes – μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα διάκριση.

Το σύνολο της παρουσίασης έγινε με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο. Αποτέλεσε κατ΄ουσίαν ένα διάλογο μεταξύ επιστήμης, τεχνολογίας και μουσικής. Την παρουσίαση συνόδευσε παίζοντας ζωντανά το συγκρότημα Nick & the Backbone, το οποίο έκλεισε και την εκδήλωση ερμηνεύοντας blues.

Το κοινό συμμετείχε στην εκδήλωση με πολλές ερωτήσεις και παρεμβάσεις, δημιουργώντας μια διαδραστική ατμόσφαιρα.

Ένα σύντομο βίντεο/ παρουσίαση της πρώτης εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στο link: http://www.youtube.com/watch?v=5l8eUCzl_nw&feature=channel

Στο κατωτέρω link θα βρείτε επίσης φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης:

https://picasaweb.google.com/

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει δημοσιοποίηση και ενημέρωση σας για το ηλεκτρονικό forum της εκστρατείας GREEKS CAN! και τις επόμενες εκδηλώσεις της εκστρατείας, που θα διοργανώνονται ανά 15 ημέρες, περίπου, με ελεύθερη είσοδο, στο ΙΜΚ.

 

 

 

 

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Διαδώστε το:
Κατηγορία: Τύπος & ΜΜΕ

Slider by webdesign